"Dan kehidupan dunia ini hanya senda gurau dan permainan. Dan sesungguhnya negeri akhirat itulah kehidupan yang sebenarnya, sekiranya mereka mengetahui." [29:64]

15 August 2012

second SHA


title tk boleh blah for the second one. meh cerita pasal anna pula. her name was given as NOOR FARHANA MOHD GHAUTH *banyak cahaya katanya* dia adalah org yg shasya rapat for the first one. sebabnya shasya rasa shasya boleh masuk dgn dia. mula mula mestilah diam kan. yelah, masing2 pun baru kenal, nk celoteh apa nya? lama2 anna nie dh reti ckp dah. dia selalu ckp, dulu dia tk seramah sekarang untuk berckp dgn org. maksudnya? dia kamceng ah dgn ktorg *okay, itu definisi sdn bhd*

nk buat apa2, shasya mesti ajak dia dulu sbbnya dia senang nak di bawak berunding *bukan serunding eh*. kalau nk ajak dia pegi buat nie ke, itu ke, ajak anna best sbb dia jarang nk hampa kan permintaan shasya. anna sgt best. dia seorg kwn yg sgtttt best. tk tipu, tk cya, pegi try lah kawan dgn dia. then dia selalu ajar loghat pahang dia eventhough dia kata pahang tkda loghat. padahal bahasa dia ajar pelik pelik kot. tk paham pun -.- tiap2 hari dia akan call family dia walaupun tnya soalan yg sama. itu baru anak mithali kan?

sekarang? anna dh makin aktif kot. segala benda dia akan lawan balik. takde lah semua, if dia rasa tk kena, mula lah dia membidas. mmg anna patut masuk debate -.- haha, tp itu yg best tu. kelakar kot bila dia nk membidas. lama dah dia tk bidas ngn shasya sbb dia dah sampai pahang dah. lepas raya kita main lawan mulut lagi eh anna?"anna, if kau baca nie kan, aku pun nk gtau kau yg aku sayang dekat kau. hee, malulah *nada ainwani*




may we will be friends till jannah, insyaAllah :)

salam sayang,

2 Criticism:

Anonymous said...

Thanks for everything in the blog...terharuuunyee...siapa laa yg empunye dri tu..huhu...klu dye bace pon msty cgt terhaaruu..huhu...dye pon msty syg cgt dkt shasya...try to be the best in ur life n ur friendship...always be honest in ur friendship bcoz that is the key...may Allah bless u in watever u do...believe that HE always with u in any condition u're..

shasya is the one :) said...

i sayang you! thanks

Post a Comment

Tak puas hati? Nak lepas geram? Ledidgo here~