"Dan kehidupan dunia ini hanya senda gurau dan permainan. Dan sesungguhnya negeri akhirat itulah kehidupan yang sebenarnya, sekiranya mereka mengetahui." [29:64]

30 March 2012

terima kasih :Dwalaupun dah 4 bulan sy dah berhenti sekolah, dah 2 minggu setelah keputusan spm telah diumumkan, tetapi bg sy masih belum trlambat untuk sy mengucapkan terima kasih khas buat kalian :)

firstly, terima kasih kepada sekolah menengah sains selangor kerana sudi menerima kehadiran sy selama 5 tahun..sungguh ku tak sangka 5 tahun dihabiskan di smss -.-
okay, jump jump to the next point !
terima kasih kepada ayahanda pengetua berdua ; ayah Ardani and sir Paizin kera menerajui smss dan sy bangge berpayung dibawah kalian..terima kasih kerana menjadi ayah ayah sy yang hebat di smss :)
thanks jugak kepada seluruh guru-guru di smss sepanjang tahun 2007 till 2011..ade yg keluar masuk pun..kepada mana mana guru yang telah mengajar sy mahupun tidak, terima kasih atas segala ilmu yang dicurahkan dan menjadikan sy manusia yang berakal :)
and teristimewa untuk batch Genesis 0711..korang tahu tak yg betapa aku bangga masuk di dalam batch nie..yee, mmg terlalu bnyak dugaan yg kita lalui..korang pun paham kan?kita pun mmg nakal yg amat :P tapi itu menjadikan kita semakin dewasa dan packed sesama batch, i really love you guys ! sangat :D
next to senior, batch legend 0307, enigma 0408, revival 0509 and visionaries 0610 kerana banyak membantu sy untuk bergelar pelajar smss..and tak lupa juga pada semua junior, maafkan sy if banyak kesilapan yg sy lakukan pd junior junior sy :) belajar rajin2 eh junior !
emm, tk kan lupa mereka nie para para motivasi sy yang telah menaikkan semangat sy menuju puncak kegemilangan..siapa mereka?
  1. dr. tengku asmadi untuk program map
  2. encik amin idris yg sgt disayangi genesis
  3. encik raja shamri yang penuh pengajaran
itulah mereka..kalau tk kenal, search di encik google ataupun fb sy  ^_^
siapa lagi eh? emm, seluruh kakitangan smss, pak guard, kakak lab, tukang sapu, cleaner, makcik pakcik dobi, kerani kerani pejabat, pemandu bas dan van, abang abang dm,kontruktor yang mmbangunkan smss -.- dan sesiapa sekali yang terlibat secara langsung atau pun tidak langsung !
terima kasih
syukran
xie xie

salam sayang,

0 Criticism:

Post a Comment

Tak puas hati? Nak lepas geram? Ledidgo here~