"Dan kehidupan dunia ini hanya senda gurau dan permainan. Dan sesungguhnya negeri akhirat itulah kehidupan yang sebenarnya, sekiranya mereka mengetahui." [29:64]

09 January 2014

going to enter the new world

Bismillahirrahmanirrahim
people. i is shadd. less than 12 hours left. esok pagi flight awal pagi. sedih nak tinggalkan rumah, tingalkan family, tinggalkan cikpon, tinggalkan makanan dan oven, dan etc etc.
esok berangkat ke melaka sebelum kembali ke sekolah. cfsiium terchenta. cuak nak tunggu result. selagi tak tau result selagi tu tak tenang. bukan result short sem. tapi result last sem. Ya Allah, semoga Kau permudahkan urusan ku esok dan makbulkan harapan aku yang satu itu.
start a new sem which is my last sem is the toughest. tafest kau hadoo? this is my last sem insyaAllah. dengan izin Allah. biar ujian datang melanda, biar halangan berguling di hadapan so what? aku ada Allah. kau siapa nak halang aku. haa, cm eksyen2 sikit kan. semua yang terjadi biar tinggal kenangan. 
walaupun sem ni tinggal 3 subjects je. JE?? gila kau. semua subjek aku cuak nak belajar lagi2 subject comp 2 iaitu programming. and plus understanding islam. 'kenapa nak takut islam kalau diri kau islam kan?' jangan phycho diri sya. and lastly physic 2. ni je tinggal subjek kira2. math dah takde dah. tu lagi cuak sbb otak aku lemah membaca. study pun last minit mana nak cekau? Ya Allah, tolonglah hambaMu ini.
so chaiyok sya. fighting. semua yang kau buat untuk family. yup for family :D kbye

so i nur syafiqah yasmin saipullah is ready forrrrrrr
FIGHTING!!!!!!
p/s : sy takde musuh sbb semua musuh sy adalah unknown.
salam sayang,

2 Criticism:

dearkamu said...

believe in urself, trust in Allah, everything will turn to be great !

fighting little girl !

shasya yasmin :) said...

thanks

Post a Comment

Tak puas hati? Nak lepas geram? Ledidgo here~