"Dan kehidupan dunia ini hanya senda gurau dan permainan. Dan sesungguhnya negeri akhirat itulah kehidupan yang sebenarnya, sekiranya mereka mengetahui." [29:64]

19 October 2014

Mahallah Asiah UIA Gombak

Assalamualaikum. Since i have some free time, i'm going to post abt my room. Hahaha. Jual bilik derr.

Eh tak lah. Sbb before i enter uia, i was so excited abt how my room looks like. So sbb rasa tak sabar itu maka guwe google namun apakan daya tiada. Ada satu je. Tp tak puas. So basically i will post my pics of room at mahallah asiah.

Jap kalau rasa tak kemas maaf. After habis midsem ungs, punya lah aku gigih mengemas. Mmg cantik aa *puji diri* tp asyik lupa amek gambo last2 semalam baru ambik di kala tgh tak kemas dan bersepah dah. Hewhew. Life as student bro. Dpt masa bak kemas pun kira bertuah sgt tau.

So here it is. Sape ada allergic dgn colour pink, boleh exit lah takut termuntah pelangi kang. Tak shasya aaa kalau tak pink ye dak? Kbye.

5 Criticism:

Anonymous said...

nak tanya, langsir tu mmg dh disediakan or kena beli?

Shasya Yasmin said...

langsir tingkap disediakan. langsir compartment kena beli sendiri

syazana hawani said...

Memang kena letak langsir kat pintu tu ke ? Ataupun tak kisah masing2 ?

syazana hawani said...

Memang kena letak langsir kat pintu tu ke ? Ataupun tak kisah masing2 ?

Shasya Yasmin said...

Depends on memasing

Post a Comment

Tak puas hati? Nak lepas geram? Ledidgo here~