"Dan kehidupan dunia ini hanya senda gurau dan permainan. Dan sesungguhnya negeri akhirat itulah kehidupan yang sebenarnya, sekiranya mereka mengetahui." [29:64]

24 April 2012

EMOSI melayan Nora Elena




hahahahaha, nak gelak pun ada..tp title diatas nie menunjukkan aku emosi gila kan?? sebab tu aku nak gelak nie sebab aku emosi bila layan nora elena episod hari nie ! before nie, aku mne tengok nora elena yg tayang pukul 7 malam tu..dulu kan zaman persekolahan so terima kasih kt tv3 ulang blek cerita tu..dpt lah aku tgk..aku dpt bygkan kalau aku layan cerita tu dulu, mesti boleh join gosip cerita nie..yelah, hari nie tengok je, dah bnyak kali "EISY" aku terkeluar dr mulut aku nie haa..cuba teka sapa buat? mestilah yvonne tu -_____- rasa nak sepak2 muka dia..sebab jahat dia tk nampak..tp licik dia, puhh, hebat gila wa cakap lu..mulut boleh tahan, tahu lah BESTFRIEND si seth tu..abis tu, dia patut rosakkan rumah tangga dorg ke? dasar perempuan batu api betul..mulut busukkk !! nampak tk telinga aku berapi nie?? nampak lah yg lakonan wan sharmila tu berkesan sebab aku rasa menyampah tengok watak dia ! then ada satu lagi kisah kawan kolej nora elena tu, si nilawati eh nama dia? mana aku tau..dgr2 mcm tu je..dia kena dera dengan laki dia..tu lagi aku tk puas hati dengan orang lelaki nie..eh lelaki, kalau kau rasa nak jadi suami, hilangkan lah sikap baran kau tu..kalau tk, tk kemana nya hubungan korng tu..rosak jugak gamak nya..dayus betul lah kau nk pukul perempuan ! mmg lah perempuan lemah and sah sah tk dpt nk lawan kau ! dasar DAYUSS..kan aku dah bengang nie..kalau dah perempuan buat hal, dlm Islam pun tk galak kau dera tau? antaranya kau boleh asingkan tempat tidur or pukul dengan kain seperti kain pelikat bukan tangan kau tuu !! nie tk, tangan asyik nak naik je..time nak tidur, boleh pulak berlembut sebab ada udang disebalik batu !! sakai lah lelaki begituuuuu -.- lelaki yang  baca nie jgn ikut perangai begini, jumpa ngn aku nanti kena sekeh kepala :|

p/s : nak kejujuran? sy tak suka sgt lakonan siti saleha tp sy suka aaron aziz <3


salam sayang.

2 Criticism:

Amira Sakinah Sulaiman said...

hahhaahha..emo nye..akak pown tgk jugak.walaupun dh hbis tgk kt youtube.so,buat lek je lahh sbb tau ap jadi nty..hehe.

skrg, cerita 'cinta buat emelda' pkul 7.smlm episod sedih :(
huhuhu :D

shasya is the one :) said...

sy baru je tengok kak, so teremosi sedikit..haha, tk boleh blah kan?
sy nie da jd peminat setia cinta buat emelda dah nie..heheh

Post a Comment

Tak puas hati? Nak lepas geram? Ledidgo here~