"Dan kehidupan dunia ini hanya senda gurau dan permainan. Dan sesungguhnya negeri akhirat itulah kehidupan yang sebenarnya, sekiranya mereka mengetahui." [29:64]

29 April 2012

mamat PAKISTAN mana ntah !




aku nak cakap sikit je. sumpah sikit. tadi baru nk tutup fb, ade org im aku..then aku bg salam..tp dia tk jwb..bila aku tnya nk ape..dia suruh aku speaking..baca lah dialog kt atas..aku pun hairan bila aku boleh terkawan dengan mamat pakistan nie -.- disebabkan aku malas nk layan, aku ckp lah bye kt dia..then dia tk boleh terima hakikat dan keluarlah bahasa negara dia kot..aku pn tk tau weyh..rasa nk gelak..haha..sorry lah, aku memang MALAS nk layan kau..and aku tau aku typo..and jd ang -.- so whatt, nk cepatlah !! so goodnight ! wasalam..

salam sayang,

4 Criticism:

siti_sarah said...

calon suami dah maii haha...

shasya is the one :) said...

memey lah, calon laki kau sampai daaa

siti_sarah said...

rase mcm nk tlg teanslatekn la ape die ckp..tp x nmpk sgt la...

shasya is the one :) said...

ceh ceh ceh, tau ah bakal suami noo

Post a Comment

Tak puas hati? Nak lepas geram? Ledidgo here~